Magenta TV zařadila Premier Sport 4 s Oktagon MMA

čtvrtek, 9. května 2024, 12:30 Aktuality, TV MediaGuru

Součástí televizní nabídky operátora T-Mobile se stala stanice Premier Sport 4. Specializuje se na MMA organizaci Oktagon.

Zápasník Oktagonu Karlos Vémola. Zdroj: Oktagon MMA

Zápasník Oktagonu Karlos Vémola. Zdroj: Oktagon MMA

„Pro fanoušky bojových sportů zařazuje do nabídky televizní kanál Premier Sport 4. Čekají na vás záznamy zápasů a tematické magazíny k Oktagon MMA,“ informoval zákazníky T-Mobile. Tematickou stanici mohou sledovat všichni klienti televizní služby Magenta TV od Tarifu M, a to na programové předvolbě 92. V souvislosti s tím dochází logicky i k drobné úpravě dosavadních kanálů Premier Sport 1 až 3, které jsou nově k dispozici na pozicích 89 až 91.

Dnes je Oktagon MMA jednou z největších evropských organizací pořádajících turnaje v bojových sportech v Česku, na Slovensku, v Německu a nově i ve Velké Británii. Turnaje Oktagon sledují miliony fanoušků v 64 zemích světa. V současné době je tento program k dispozici také v nabídkách operátorů O2 TV a Telly. Naopak Vodafone k dispozici Premier Sport 3 (se zápasy ATP) a Premier Sport 4 nemá. V Magenta TV naopak chybí Nova Sport 5 a Nova Sport 6.

-lukpol-

Oktagon spouští s operátory Premier Sport 4

středa 25. října 2023

O2 TV zařadí Oktagon na Premier Sport 4 a Premier Sport 4 Extra

pondělí 4. prosince 2023